ДСЗН Миколаївської ОДА

Optimized FB Like Box

22 квітня 2019 року відбулося публічне представлення інформації про підсумки роботи 2018 року та нові завдання на 2019 рік департаменту праці та соціального захисту населення Миколаївської міської ради.

Участь у заході прийняли: директорка департаменту соціального захисту населення Миколаївської облдержадміністрації; депутати постійної комісії міської ради з питань праці та соціального захисту населення; голови громадських організацій міста; керівний склад департаменту праці та соціального захисту населення Миколаївської міської ради; керівники районних управлінь соціальних виплат і компенсацій департаменту; директор та заступники директора міського територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг); директор міського притулку для громадян похилого віку та інвалідів; директор центру реінтеграції бездомних громадян; директор міського центру комплексної реабілітації дітей з інвалідністю; директор міського центру підтримки внутрішньо переміщених осіб та ветеранів АТО.
На початку засідання були відзначені подячними листами працівники департаменту праці та соціального захисту населення Миколаївської міської ради.
Зі вступним словом виступила директорка департаменту соціального захисту населення облдержадміністрації Оксана Єльчієва, яка зауважила, що один з основних напрямків роботи працівників соціальної сфери є наближення соціального захисту до людей, забезпечення адресності в наданні соціальних послуг і допомог, координація діяльності всіх місцевих служб, забезпечення оперативності і якості їх роботи. Над вирішенням поставлених завдань і працювала система соціального захисту Миколаївської області. Також Оксана Русланівна зазначила, що в Миколаївській області діє ряд програм соціального захисту, які є прикладом для всієї України. Зокрема, це Програма соціального захисту населення «Турбота», яка є комплексною та охоплює майже всі напрямки соціального захисту.
Далі присутні перейшли до порядку денного, де Сергій Василенко директор департаменту праці та соціального захисту населення Миколаївської міської ради розповів про підсумки роботи за 2018 рік та пріоритетні напрямки роботи і завдання на 2019 рік. Далі відбулось обговорення результатів роботи департаменту та його структурних підрозділів.
По закінченню колегії були прийняті відповідні рішення.

010203040506

Статистика відвідувань

Користувачі
2
Статті
169
Перегляди статей
429838