ДСЗН Миколаївської ОДА

Optimized FB Like Box

Сьогодні в обласному департаменті соціального захисту населення відбулися урочистості з нагоди Дня Державного Прапора та Дня Незалежності України під час яких директор департаменту Оксана Єльчієва привітала колег з визначними для країни святами та побажала миру, процвітання і добробуту. «Шановні працівники! Від щирого серця вітаю з Днем державного прапора України! Сьогодні ми вшановуємо синьо-жовтий стяг – головну святиню нашої державності, уособлення нашого національного духу і непереможності. Нині прапор став символом незалежності, свободи і гідного майбутнього України. У цей знаменний день, бажаю всім вам миру і добра, здоров'я і благополуччя!», - наголосила директор департаменту Оксана Єльчієва.

Під час урочистого зібрання було відзначено кращих працівників за сумлінну працю, зразкове виконання службових обов’язків, вагомий особистий внесок у вирішення проблем соціального захисту громадян України та з нагоди відзначення Дня Незалежності України:
- Почесною грамотою Миколаївської обласної ради нагороджено начальника відділу з питань оздоровлення дітей управління соціальних гарантій і компенсацій загальнообов’язкового державного страхування департаменту соціального захисту населення Миколаївської обласної державної адміністрації Смоквину Миколу Миколайовича;
- Подякою Миколаївської обласної ради нагороджено головного спеціаліста відділу моніторингу оплати та нормування праці управління праці та зайнятості департаменту соціального захисту населення Миколаївської обласної державної адміністрації Головацьку Ірину Василівну;
- Почесною грамотою департаменту соціального захисту населення Миколаївської обласної державної адміністрації нагороджено головного спеціаліста планово-фінансового відділу управління фінансів та бухгалтерського обліку департаменту соціального захисту населення Миколаївської обласної державної адміністрації Тодосієнко Ірину Леонідівну, головного спеціаліста відділу організації та надання соціальних послуг управління соціальних послуг департаменту соціального захисту населення Миколаївської обласної державної адміністрації Дарчик Наталію Йосіпівну, головного спеціаліста відділу бухгалтерського обліку та звітності управління фінансів та бухгалтерського обліку департаменту соціального захисту населення Миколаївської обласної державної адміністрації Мельник Інну Павлівну.
Під час урочистостей Оксана Єльчієва офіційно представила та привітала Жеванову Надію Андріївну зі вступом на посаду заступника директора департаменту соціального захисту населення Миколаївської обласної державної адміністрації - начальника управління соціальних послуг, як переможця конкурсу, шляхом просування по службі.
Також директор департаменту привітала начальника відділу зайнятості, трудових відносин та соціального діалогу управління праці та зайнятості департаменту соціального захисту населення Миколаївської обласної державної адміністрації Кушнір Ірину Миколаївну з днем народження та висловила подяку за плідну працю і побажала терпіння, наснаги та високих досягнень в роботі.

11

12

13

Статистика відвідувань

Користувачі
2
Статті
169
Перегляди статей
429848