ДСЗН Миколаївської ОДА

Optimized FB Like Box

4 липня 2018 року відбувся «круглий стіл» проекту «Посилення організаційної спроможності Центрів допомоги демобілізованим учасникам АТО та їх сім’ям у Миколаївській області». Проект реалізується за підтримки Фонду сприяння демократії Посольства США в Україні.
В роботі «круглого столу» взяли участь координатор проекту Валентина Лисенко, члени робочої групи проекту, спеціаліст групи морально-психологічного забезпечення та зв’язків із громадськістю Миколаївського обласного військового комісаріату Ольга Кадимська.

Під час засідання «круглого столу» обговорили проблемні питання демобілізованих учасників АТО, практику надання безоплатної правової допомоги учасникам АТО та членам їх сімей, виконання ВБО «Ініціатива заради життя» соціального замовлення з надання послуг психологічної реабілітації для учасників АТО та презентували Львівський центр надання допомоги учасникам АТО.
Крім того, наголошувалося на роботі Миколаївського обласного та районних військових комісаріатів щодо надання психологічної допомоги учасникам бойових дій, доступу до безоплатної правової допомоги учасникам АТО та забезпеченні роботи мобільних та дистанційних пунктів на базі військових частин.
На завершені засідання «круглого столу» учасники зазначили, що проект «Посилення організаційної спроможності Центрів допомоги демобілізованим учасникам АТО та їх сім'ям у Миколаївській області» на сьогоднішній час є актуальним і його реалізація допомагає учасникам АТО захистити свої права та скористатись тими можливостями і пільгами, якими їх забезпечила держава за виконання надважливої місії на території нашої країни.

21

22

23

Статистика відвідувань

Користувачі
2
Статті
169
Перегляди статей
429770