ДСЗН Миколаївської ОДА

Optimized FB Like Box

03

Напередодні Дня Конституції  голова Миколаївської облдержадміністрації Олексій Савченко за участі заступника голови облдержадміністрації Євгена Шевченко та директора департаменту соціального захисту населення Миколаївської облдержадміністрації Оксани Єльчієвої відвідали пансіонат у Очакові та оглянув умови відпочинку учасників АТО з їхніми родинами. Відповідне оздоровлення та відпочинок учасників антитерористичної операції та членів їх сімей за рахунок обласного бюджету передбачене обласною програмою "Турбота".

"Дякую депутатам обласної ради за підтримку моєї ініціативи - на 2018 рік ми передбачили 3,5 млн грн з обласного бюджету на оздоровлення та відпочинок учасників АТО та членів їхніх сімей (більше 830 чоловік). На сьогодні вже більше 200 учасників АТО з родинами скористалися можливістю відпочити у Рибаківці та Очакові",  - прокоментував Олексій Савченко.
Зазначимо, що з 2 по 14 червня 28 учасників АТО з родинами вже отримали послуи з оздоровлення в оздоровчо-спортивному таборі "Лісотехнік" (с.Рибаківка) на загальну суму 117,6 тис грн.  Ще 59 учасників АТО з членами їх сімей відпочивали у пансіонаті "Надія" (м.Очаків) з 16 по 27 червня. З 23 червня по 4 липня отримують послуги з оздоровлення ще 89 осіб в пансіонаті у м.Очаків та 30 осіб в оздоровчому таборі у Рибаківці.
До кінця року планується відпочинок ще 627 учасників АТО з членами їх сімей.
"Окрім передбаченого відпочинку, для учасників АТО ми розробили ще декілька програм - це і можливість отримувати кошти на реалізацію бізнесових проектів для учасників АТО, підтримка волонтерських та ветеранських організацій, допомога в отриманні земельних ділянок, закриття квартирної черги, - зазначив голова Миколаївської ОДА. - Все це свідчить про відповідальне ставлення влади до наших сучасних героїв - тих людей, які виконували і виконують бойове завдання із захисту держави на Східних теренах", - резюмував Олексій Савченко.

02

04

05

Статистика відвідувань

Користувачі
2
Статті
169
Перегляди статей
429630