ДСЗН Миколаївської ОДА

Optimized FB Like Box

26 червня 2018 року відбулася постійна комісія обласної ради з питань промислової політики та підприємництва, енергетики та енергозбереження, транспорту та розвитку інфраструктури, в якій прийняли участь заступник директора департаменту соціального захисту населення облдержадміністрації Таміла Сербульова та начальник відділу по роботі з інвалідами та ветеранами управління соціальних послуг департаменту соціального захисту населення облдержадміністрації Наталя Жеванова.

В роботі комісії взяли участь заступник голови Миколаївської обласної ради Андрій Кротов, перший заступник голови облдержадміністрації В’ячеслав Бонь, заступник голови Миколаївської обласної державної адміністрації Євген Шевченко.

Під час засідання розглянуто питання: про внесення змін та доповнень до комплексної програми соціального захисту населення «Турбота» на період до 2020 року; про внесення змін до Програми розвитку автомобільних доріг загального користування Миколаївської області на 2016 – 2018 роки; про внесення змін та доповнень до обласної Цільової програми територіальної оборони у Миколаївської області на 2017 – 2018 роки; про внесення змін до рішення обласної ради від 16 жовтня 2009 року №16 «Про обласну премію імені Федора Іванова – Героя України»; про внесення змін та продовження строку дії на період до 2009 року включно обласної цільової соціальної програми протидії ВІЛ – інфекції/СНІДу на 2015 – 2018 роки та інші.

У ході постійної комісії обласної ради заступник директора департаменту соціального захисту населення облдержадміністрації Таміла Сербульова зазначила, що за рахунок коштів обласного бюджету на виконання заходів Комплексної програми соціального захисту населення «Турбота» на період до 2020 року передбачено оздоровлення та відпочинок на базах відпочинку, санаторно-курортних закладах учасників антитерористичній операції на сході України та членів їх сімей. На 2018 рік на ці цілі передбачено 3500,0 тис. грн.

28 учасників антитерористичної операції з членами їх сімей вже отримали послуги з оздоровлення в оздоровчо-спортивному таборі «Лісотехнік» (с. Рибаківка) на загальну суму 117,6 тис. грн..

На даний час отримують послуги з відпочинку та оздоровлення 148 учасників антитерористичної операції з членами їх сімей в пансіонаті «Надія» (м. Очаків) та 30 учасників антитерористичної операції з членами їх сімей в оздоровчо-спортивному таборі «Лісотехнік» (с. Рибаківка).

До кінця року планується оздоровити ще 627 учасників антитерористичної операції та членами їх сімей.

За результатами роботи постійної комісії обласної ради прийняті відповідні рішення.

Статистика відвідувань

Користувачі
2
Статті
169
Перегляди статей
428916