ДСЗН Миколаївської ОДА

Optimized FB Like Box

02

23 червня 2018 року в департаменті соціального захисту населення Миколаївської обласної державної адміністрації відбулися урочистості з нагоди відзначення Дня державної служби України та 100-річчя запровадження державної служби.

«Шановні працівники державної служби!  Щиро вітаю Вас із професійним святом. Ефективна державна служба -  це не лише  необхідна умова   прогресивного розвитку нашого суспільства, а й важливий чинник утвердження в Україні європейських стандартів життя. Роль державного службовця зараз дуже важлива. Особливо, коли країна змінюється у всіх галузях свого розвитку. Найголовнішою ціллю всієї нашої роботи є виконання функціональних обов’язків, які націлені на покращення життя людей. 100 років Державної служби – достатньо тривалий термін, за який служба з часами змінювалась. Вся наша праця налаштована для людей і заради людей. Від професіоналізму і чесності кожного державного службовця, відношення до людей, вміння швидко і якісно приймати управлінські рішення, залежить рівень довіри до влади в цілому. Завдяки Вашій порядності, патріотизму та професіоналізму вдасться  побудувати заможну, демократичну, європейську, соціально орієнтовану державу. Зичу усім Вам міцного здоров'я, миру, добробуту та нових здобутків на ниві служіння нашій державі», - наголосила директор департаменту соціального захисту населення Миколаївської обласної державної адміністрації Оксана Єльчієва.
У ході урочистостей дипломом голови Миколаївської обласної державної адміністрації було нагороджено переможця II туру Всеукраїнського конкурсу «Кращий державний службовець» у номінації «Кращий керівник» - начальника управління праці та зайнятості населення департаменту соціального захисту населення Миколаївської обласної державної адміністрації Світлану Орещак.
За наполегливу працю і професіоналізм, високе служіння обраній праці, забезпечення результативної та стабільної діяльності органів державної влади, конституційних прав і свобод громадян та з нагоди відзначення Дня державної служби України та 100-річчя запровадження державної служби:
- Почесною грамотою Миколаївської обласної державної адміністрації нагороджено начальника відділу по роботі з інвалідами та ветеранами управління соціальних послуг департаменту соціального захисту населення Миколаївської обласної державної адміністрації Жеванову Надію Андріївну;
- Почесною грамотою департаменту соціального захисту населення Миколаївської обласної державної адміністрації нагороджено головних  спеціалістів відділу управління персоналом, правової роботи, організаційно-контрольних питань та господарського забезпечення Митрюхіну Людмилу Володимирівну та Петрик Юлію Миколаївну.
За сумлінну багаторічну працю, зразкове виконання службових обов’язків, вагомий особистий внесок у вирішення проблем соціального захисту громадян Почесною грамотою Миколаївської обласної профспілки нагороджено головного спеціаліста відділу зайнятості, трудових відносин та соціального діалогу управління праці та зайнятості департаменту соціального захисту населення Миколаївської обласної державної адміністрації Черепахіна Сергія Вікторовича.
Також директор департаменту соціального захисту населення Миколаївської обласної державної адміністрації Оксана Єльчієва привітала головного спеціаліста планово-фінансового відділу управління фінансів та бухгалтерського обліку департаменту соціального захисту населення Миколаївської обласної державної адміністрації Мельниченко Олену Олексіївну та заступника начальника операційного відділу інформаційно – аналітичного центру Богушинську Юлію Сергіївну з днем народження та висловила подяку за плідну працю і побажала терпіння, наснаги та високих досягнень в роботі.

03

04

05

06

07

08

09

10

Статистика відвідувань

Користувачі
2
Статті
169
Перегляди статей
429123