ДСЗН Миколаївської ОДА

Optimized FB Like Box

05

19 червня 2018 року відбулася зустріч голови Миколаївської облдержадміністрації Олексія Савченко, його заступника з гуманітарних питань Євгена Шевченко з працівниками Миколаївського суднобудівного заводу, на якій була присутня директор департаменту соціального захисту населення Миколаївської обласної державної адміністрації Оксана Єльчієва.

На зустрічі також був присутній в.о. директора Миколаївського суднобудівного заводу Валерій Калашников та голова профспілкового комітету Микола Головченко.
У ході зустрічі Олексій Савченко наголосив: «Дякую Президенту України Петру Порошенку за підтримку і принципову позицію! Сьогодні ми маємо збільшений статутний капітал підприємства «Миколаївський суднобудівний завод». І це, в свою чергу, дасть можливість повністю погасити заборгованість по заробітній платі. 15 червня пройшов перший платіж у розмірі 3,1 млн грн, які люди вже отримали на свої зарплатні картки. Це свідчить про те, що глава держави дбає про завод і його робітників. Знаючи болючу тему цього підприємства, він свідомо взяв на себе відповідальність і допоміг вирішити проблему із заборгованістю».
На сьогодні в штатному розписі підприємства числяться 530 чоловік, людям повинні більше 30 мільйонів гривен.
Також чиновник розповів про наявні домовленості з командувачем Військово-морських сил України віце-адміралом Ігорем Воронченко про подальше використання потужностей заводу для обслуговування ВМС.
«Це системна проблема, тому створили певний механізм, завдяки ньому сьогодні ви отримали перші виплати. Ці виплати не будуть закінчені, до кінця цього року повністю буде закрита вся заборгованість. Вже збільшений статутний капітал на 39 мільйонів гривен, за рахунок збільшеного статутного капіталу йдуть надходження. Сподіваюся, що в наступному місяці надходжень буде більше 5 мільйонів гривен, і так до кінця року. Практично, кожні півтора місяці йтимуть надходження», - заявив Олексій Савченко.

00105

0302

Статистика відвідувань

Користувачі
2
Статті
169
Перегляди статей
429315