ДСЗН Миколаївської ОДА

Optimized FB Like Box

002

13 червня 2018 року відбулося засідання робочої групи з розгляду питань, пов’язаних з наданням дозволу на право користування пільгами з оподаткування, визначення доцільності надання фінансової допомоги на поворотній і безповоротній основі, цільової позики та дотації на створення спеціальних робочих місць для інвалідів підприємствам та організаціям громадських організацій інвалідів.

В ході засідання робочої групи розглянуто питання щодо отримання дозволу на право користування пільгами з оподаткування на період з 01.07.18 р. по 30.06.19 р. підприємством об’єднання громадян «Миколаївське учбово-виробниче підприємство Українського товариства сліпих»; громадської організації «Миколаївська обласна організація Українського товариства глухих»; та Міжгалузевим учбово-виробничим підприємством «АПЕКС» громадської організації «Всеукраїнська організація Союз осіб з інвалідністю України».
За підсумками роботи робочої групи внесено пропозицію щодо надання дозволу на право користування пільгами з оподаткування.

003004

Статистика відвідувань

Користувачі
2
Статті
169
Перегляди статей
429312