ДСЗН Миколаївської ОДА

Optimized FB Like Box

Понад 30 проектів надійшло на конкурс від учасників АТО задля отримання одноразової допомоги на відкриття власної справи
Саме про це говорили 13 червня 2018 року на радіоканалі «92 – FM» під час програми «Діалоги», в якій взяла участь начальник управління праці та зайнятості департаменту соціального захисту населення Миколаївської обласної державної адміністрації  -  Орещак С.М.

На початку передачі Світлана Миколаївна зазначила, що з метою соціальної підтримки демобілізованих учасників антитерористичної операції, за ініціативи голови Миколаївської ОДА Олексія Савченка, спеціалістами облдержадміністрації була розроблена унікальна і єдина в своєму роді програма підтримки учасників антитерористичної операції. У грудні минулого року розроблений і затверджений порядок надання одноразової допомоги для відкриття власної справи учасниками АТО.
У квітні, відповідно до рішення позачергової сесії Миколаївської обласної ради для надання одноразової допомоги  на відкриття власної справи учасникам антитерористичної операції з обласного бюджету передбачені кошти в розмірі
1 млн грн. В травні цього року  оголошено конкурс проектів серед учасників антитерористичної операції для надання одноразової допомоги для відкриття власної справи.  Проекти можуть реалізовуватись на умовах співфінансування, термін реалізації проекту – в умовах 1 бюджетного року. Рекомендована вартість проектів в межах 50 тис. грн.
Переможці будуть відбиратись за рейтинговим списком членами конкурсної комісії до складу якої входять експерти, які зможуть також надати учасникам консультативну допомогу.
По закінченню передачі Орещак С.М. наголосила, що 8 червня завершено прийом документів від учасників АТО, які бажали взяти участь у програмі підтримки - відкриття власної справи демобілізованих учасників антитерористичної операції. Усього на конкурс надійшло понад 30 проектів.

Статистика відвідувань

Користувачі
2
Статті
167
Перегляди статей
399866