ДСЗН Миколаївської ОДА

Optimized FB Like Box

8 травня 2019 року відбулася робоча зустріч керівництва департаменту соціального захисту населення Миколаївської обласної державної адміністрації з представниками громадської організації «ДЕСЯТЕ КВІТНЯ». У зустрічі також взяли участь представники управління соціального захисту населення Вітовської РДА та управління соціальних виплат і компенсацій Центрального району.

Під час робочої зустрічі розглядали питання надання щомісячної адресної допомоги внутрішньо переміщеним особам для покриття витрат на проживання, в тому числі на оплату житлово-комунальних послуг відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 01.10.2014 №505, оформлення і видачі довідки про взяття на облік внутрішньо переміщеної особи відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 01.10.2014 №509. А також обговорили проект Закону України «Про забезпечення прав і свобод ВПО «щодо забезпечення реалізації прав ВПО на призначення (відновлення) та продовження виплати усіх видів соціальної допомоги та компенсацій, матеріального забезпечення, надання соціальних послуг, субсидій та пільг» і Закон України «Про внесення змін до статті 175 ККУ щодо посилення відповідальності за невиплату заробітної плати, стипендії, пенсії чи інших установлених законом виплат, в тому числі внутрішньо переміщеним особам».
По закінченню робочої зустрічі відбулося обговорення проблемних питань, на які учасники отримали обґрунтовані відповіді.

313233343536

Статистика відвідувань

Користувачі
2
Статті
169
Перегляди статей
424969