ДСЗН Миколаївської ОДА

Optimized FB Like Box

23 квітня 2019 року директорка департаменту соціального захисту населення Миколаївської облдержадміністрації Оксана Єльчієва провела зустріч зі студентами юридичного факультету 5 курсу магістратури Чорноморського національного університету імені Петра Могили.

Метою зустрічі було ознайомлення студентів з системою соціального захисту області.
Один з основних напрямків роботи працівників соціальної сфери є наближення соціального захисту до людей, забезпечення адресності в наданні соціальних послуг і допомог, координація діяльності всіх місцевих служб, забезпечення оперативності і якості їх роботи, – зауважила Оксана Русланівна.
Під час виступу Оксана Русланівна розповіла слухачам про організацію соціального захисту населення в області, про установи соціального захисту населення та їх повноваження, про напрямки діяльності департаменту соціального захисту населення Миколаївської ОДА, про програми соціального захисту населення, які діють на території Миколаївської області. Однією з таких програм є Програма соціального захисту населення «Турбота», яка є комплексною та охоплює майже всі напрямки соціального захисту.
Окрема увага була приділена механізму надання соціальних послуг жителям територіальних громад.
У майбутньому заплановано проведення серії таких лекцій.

3132333435

Статистика відвідувань

Користувачі
2
Статті
169
Перегляди статей
422591