ДСЗН Миколаївської ОДА

Optimized FB Like Box

Друга світова війна залишила глибокий слід в пам’яті людства. Практично кожна сім’я втратила в роки війни рідних, близьких. У ній загинув кожен п’ятий українець. Діти, онуки і правнуки сивочолих визволителів – вдячні нащадки героїв Другої Світової глибоко шанують і з великим почуттям поваги ставляться до їх подвигу. У пам’ять про подвиги визволителів України організація ветеранів України щорічно організовує Всеукраїнську Естафету «Слава визволителям України», як данину шани, поваги і вічної пам'яті тим людям, які на своїх плечах винесли весь тягар воєнного лихоліття. Ця меморіальна акція йде від області до області, від міста до міста, від села до села, відтворюючи хід звільнення окупованих територій зі сходу на захід.

6 лютого Миколаївська область прийняла Естафету від представників Дніпропетровської області. Сьогодні ж, 2 квітня, делегація Миколаївської області передала символи Всеукраїнської Естафети: гільзу, прапор з Українського фронту та фотоальбом сусідній Одещині.
До складу делегації від Миколаївської області увійшли: представники департаменту соціального захисту населення Миколаївської облдержадміністрації, депутат обласної ради, заступник голови Миколаївської обласної ради ветеранів, члени президії Миколаївської обласної ради ветеранів, голова Вітовської районної організації ветеранів, керівники ветеранських організацій Очаківщини і Березанщини, голова Очаківської райдержадміністрації, голова Березанської райдержадміністрації. Зустріч делегацій відбулась на кордоні двох південних регіонів України. Згодом, у селі Кошари Лиманського району, на почесних гостей з Миколаївщини чекали колеги – одесити: керівництво району, представники депутатського корпусу Одеської обласної ради, ветерани Другої Світової війни – члени обласної ради ветеранів Одещини.

1112131415

Статистика відвідувань

Користувачі
2
Статті
169
Перегляди статей
420288