ДСЗН Миколаївської ОДА

Optimized FB Like Box

08 лютого 2019 року під головуванням першого заступника голови облдержадміністрації, виконувача функцій і повноважень голови облдержадміністрації Боня В.В. відбулась зустріч керівництва області з керівниками районних (міських) організацій учасників бойових дій на території інших держав, за участі голови обласної ради Москаленко В.В., директорки департаменту соціального захисту населення ОДА Єльчієвої О.Р., заступників голів райдержадміністрацій, міських (міст обласного значення) голів з політико-правових та гуманітарних питань, керівники районних (міських) організацій учасників бойових дій на території інших держав, керівники структурних підрозділів облдержадміністрації та територіальних підрозділів центральних органів влади).

Зустріч керівництва області з керівниками районних (міських) організацій учасників бойових дій на території інших держав проводиться з метою вирішення проблемних питань учасників бойових дій на території інших держав з медичного, соціально-побутового обслуговування, виділення житла та земельних ділянок.
Від імені голови облдержадміністрації Олексія Савченка, В’ячеслав Бонь привітав воїнів-інтернаціоналістів з 30-ю річницею виведення обмеженого контингенту військ колишнього СРСР з Республіки Афганістан, побажав міцного здоров’я, благополуччя, достатку та миру у домівках.
Єльчієва Оксана Русланівна директорка департаменту соціального захисту облдержадміністрації також виступила з словами вітання та подяки та розповіла про соціальний захист та підтримку учасників бойових дій на території інших держав.
Щодо організації надання медичної допомоги учасникам бойових дій на території інших держав закладами охорони здоров’я області, доповіла заступниця управління охорони здоров’я облдержадміністрації Черненко Оксана Іванівна.
Саєнко Павло Павлович, головний спеціаліст Південного міжрегіонального сектору Державної служби України у справах ветеранів війни та учасників антитерористичної операції у Миколаївській області, доповів про роботу Південного міжрегіонального Сектору Державної служби України у справах ветеранів війни та учасників антитерористичної операції у Миколаївській області.
І наприкінці порядку денного, було заслухано Солов’я Юрія Леонідовича, голову обласної спілки воїнів-інтернаціоналістів та запасу, про актуальні питання підтримки та захисту учасників бойових дій на території інших держав.
За результатами зустрічі відбулось жваве обговорення проблемних питань, на які учасники заходу отримали ґрунтовні відповіді.

020103040506

Статистика відвідувань

Користувачі
2
Статті
168
Перегляди статей
417480