ДСЗН Миколаївської ОДА

Optimized FB Like Box

25 січня у приміщенні облдержадміністрації під головуванням заступника голови Миколаївської облдержадміністрації Євгена Шевченка відбулось перше засідання робочої групи з питань легалізації виплати заробітної плати та зайнятості населення, склад якої затверджено розпорядженням голови облдержадміністрації від 28.11.2018 №509-р «Про утворення робочої групи з питань легалізації виплати заробітної плати та зайнятості населення». У засіданні також взяла участь директор департаменту соціального захисту населення Миколаївської облдержадміністрації Оксана Єльчієва.

На засіданні обговорювалися заходи з легалізації виплати заробітної плати та зайнятості населення в Миколаївській області на 2019 рік, які внесені на розгляд членів робочої групи на затвердження.
Заходи розроблені з урахуванням пропозицій головного управління Пенсійного фонду України в Миколаївській області, головного управління Державної фіскальної служби у Миколаївській області, управління Держпраці у Миколаївській області, Миколаївського обласного центру зайнятості, департаменту соціального захисту населення облдержадміністрації та інших структурних підрозділів облдержадміністрації.
Під час свого виступу Оксана Русланівна зазначила що робоча група має на меті заслуховувати керівників підприємств, які використовують нелегальну працю; роботу інспекторів праці, які створені при органах місцевого самоврядування. Одним із завдань робочої групи є координація спільних дій між органами, які займаються питаннями легалізації нелегальної зайнятості.
В районах і містах області забезпечується діяльність робочих груп з легалізації зайнятості та виплати заробітної плати. Протягом 2018 року проведено 288 засідань районних і міських робочих груп з легалізації зайнятості та виплати заробітної плати. Цими робочими групами проведено інформаційно-роз’яснювальну роботу серед 8,8 тис. суб’єктів господарювання безпосередньо за місцем застосування праці; розроблено буклети з питань праці та легалізації зайнятості та розповсюджено 15,5 тис. екземплярів серед найманих працівників та роботодавців, розміщено понад 360 статей в місцевих газетах та на сайтах з тематики легалізації зайнятості населення, проведено 40 виступів на радіо і телебаченні.

01

02

03

04

Статистика відвідувань

Користувачі
2
Статті
169
Перегляди статей
423498