ДСЗН Миколаївської ОДА

Optimized FB Like Box

20 листопада 2018 року під головуванням заступника голови Миколаївської обласної державної адміністрації Євгена Шевченко в Миколаївській обласній державній адміністрації відбулось засідання конкурсної комісії з питань надання одноразової допомоги для відкриття власної справи учасникам АТО. У засіданні також взяла участі директор департаменту соціального захисту населення Миколаївської облдержадміністрації Оксана Єльчієва.

Під час засідання Євген Шевченко розповів про результати аналізу документів, наданих учасникам конкурсу з питань надання одноразової допомоги для відкриття власної справи учасникам АТО, що підтверджують використання коштів обласного бюджету на відкриття власної справи та звіту щодо реалізації (розвитку) проекту.
У ході роботи конкурсної комісії також були розглянуті питання щодо стану виконання проектів, а також щодо зміни профілю проекту.
За результатами засідання члени комісії обговорили пропозиції, щодо нових вимог до порядку надання одноразової грошової допомоги учасникам АТО, а також більш детально і ретельно перевіряти учасників конкурсу.

11

12

 

14

15

16

Статистика відвідувань

Користувачі
2
Статті
169
Перегляди статей
429512