ДСЗН Миколаївської ОДА

Optimized FB Like Box

19 листопада 2018 року директор департаменту соціального захисту населення Миколаївської ОДА Оксана Єльчієва взяла участь у відзначенні 20 річниці утворення Національної служби посередництва і примирення (НСПП) в Миколаївській області, подякувала за плідну співпрацю та вагомий внесок у розвиток соціально-трудових відносин в області та побажала подальших успіхів у праці.

Нагадаємо, що з метою сприяння поліпшенню трудових відносин та запобігання виникненню колективних трудових спорів (конфліктів), їх прогнозування та сприяння своєчасному їх вирішенню, здійснення посередництва для вирішення таких спорів (конфліктів) України Президентом України відповідно до статті 15 Закону України «Про порядок вирішення колективних трудових спорів (конфліктів)» утворено Національну службу посередництва і примирення. Положення про Національну службу посередництва і примирення затверджено Указом Президента України від 17 листопада 1998 року N 1258/98.
Під час урочистих зборів були також присутні представники місцевих органів виконавчої влади, органів місцевого самоврядування, трудові арбітри та незалежні посередники НСПП, профспілковий актив області.
Під час засідання учасники визначили спільну направленість своєї роботи, таким чином начальник Відділення Оксана Євченко та директор департаменту соціального захисту населення Оксана Єльчієва уклали угоду про співпрацю. Співпраця відбувається шляхом обміну інформацією, надання роз’яснень і консультацій, проведення та участі у «круглих столах», конференціях, семінарах, тренінгах, спільних зустрічей з представниками підприємств, де порушуються соціально-економічні права працівників, виступах у засобах масової інформації, участі в роботі обласних та міських комісій з питань погашення заборгованості із заробітної плати, пенсій, стипендій та інших соціальних виплат.
По закінченню офіційної частини присутні учасники мали змогу поспілкуватись з керівництвом НСПП.

11

12

13

15

16

Статистика відвідувань

Користувачі
2
Статті
169
Перегляди статей
423658