ДСЗН Миколаївської ОДА

Optimized FB Like Box

9 жовтня, відбувся урочистий захід «Золота осінь життя» на якому було підбито підсумки обласної волонтерської акції «Милосердя» до Дня людей похилого віку та Дня ветерана. Незважаючи, що нещодавно відсвяткували Міжнародний день ветерана, зібралися різні, але схожі один на одного люди. Вони завжди були активними, небайдужими і зараз, не зважаючи на вік, продовжують на волонтерських засадах працювати на користь суспільству.

На захід були запрошені: директор департаменту соціального захисту населення облдержадміністрації О. Єльчієва; директор міського територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) департаменту праці та соціального захисту населення Миколаївської міської ради С. Бондаренко; голова обласної ради ветеранів М. Поротников.
Голова обласної ветеранської організації В. Редька нагадала присутнім, що акція «Милосердя» була започаткована багато років тому, а допомога тим, хто потребує надається регулярно. Більшість волонтерських організацій області та міста працюють разом з ветеранськими організаціями, тож не дивно, що тридцять активістів, що запрошені на зустріч, є ветеранами війни та праці, членами ветеранських організацій.
Душевна та тепла атмосфера панувала у залі весь час. Оплесками зустрічали кожного нагородженого, брали до уваги слова вдячності за труд та активність, гаряче обговорювали майбутні завдання.

212223242526272829

Статистика відвідувань

Користувачі
2
Статті
168
Перегляди статей
417810