ДСЗН Миколаївської ОДА

Optimized FB Like Box

З метою обговорення пріоритетів діяльності Уряду, 20 вересня 2018 року у приміщенні обласної державної адміністрації відбулась експертна зустріч (відеоконференція), яку проводило Міністерство соціальної політики України під головуванням заступника Міністра соціальної політики з євроінтеграції – О.Чуркіною на тему: «Формування інтегрованої системи соціального захисту населення в об’єднаній територіальній громаді».

Разом з представниками інших областей, на зустрічі були присутні директор департаменту соціального захисту населення Миколаївської облдержадміністрації – Єльчієва О.Р., директор обласного Центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді – Янковська С.В., тимчасово виконуючий обов’язки начальника служби у справах дітей облдержадміністрації – Гускін О.А., голова громадської організації «Миколаївська обласна організація Всеукраїнської організації «Союз осіб з інвалідністю України» - Степаненко О.Г. На зустрічі обговорили проект методичних рекомендацій щодо впровадження інтегрованої системи соціального захисту.
Як відомо, в області, як і по всій Україні проводиться децентралізація, тому, з метою соціального захисту населення, яке проживає на територіях об’єднаних територіальних громад, дуже важливо розробити інтегровану модель надання соціальних послуг з урахуванням існуючої законодавчої бази, наказів Мінсоцполітики та впровадженого досвіду роботи на місцях.
Під час обговорення було прийнято рішення доопрацювати проект методичних рекомендацій з урахуванням пропозицій областей, які надійдуть до Міністерства найближчим часом.

10

Статистика відвідувань

Користувачі
2
Статті
169
Перегляди статей
424074