ДСЗН Миколаївської ОДА

Optimized FB Like Box

19 вересня 2018 року під головуванням заступника голови облдержадміністрації Шевченка Є.В. відбулось засідання обласної тимчасової комісії з питань погашення заборгованості із заробітної плати (грошового забезпечення), пенсій, стипендій та інших соціальних виплат, за участі директора департаменту соціального захисту населення облдержадміністрації Єльчієвої О.Р., членів комісії, представника головного управління Національної поліції у Миколаївській області.

У ході засідання обласної тимчасової комісії було заслухано виконувача обов’язків начальника головного управління Пенсійного фонду України в Миколаївській області - Сичугову О.А., виконуючого обов’язки начальника управління податків і зборів з фізичних осіб головного управління ДФС у Миколаївській області - Трофіменко В.В. з питання про здійснення перевірок територіальними органами Державної фіскальної служби України та Пенсійного фонду України по виявленню фактів використання праці неоформлених працівників.
Про здійснення державного контролю за додержанням законодавства про працю та зайнятість населення на підприємствах області доповіла Скуратовська Я.О. - перший заступник начальника управління Держпраці Миколаївській області.
Родигін А.С. - заступник начальника головного управління Національної поліції України в Миколаївській області зазначив про повноваження органів поліції та участь у перевірках суб’єктів господарювання, які здійснюють діяльність без дозвільних документів, та по виявленню нелегальних працівників.
Також були заслухані питання про проведення роботи з легалізації виплати заробітної плати і зайнятості населення в різних сферах економічної діяльності м. Миколаєва та про роботу з питань легалізації зайнятості населення та заробітної плати у Вітовському та Березанському районах.
За результатами засідання надані протокольні доручення про вжиття ефективних заходів з питань посилення контролю та інформаційно-роз’яснювальної роботи в частині легалізації неформальної зайнятості та детінізації заробітної плати на підприємствах області усіх форм власності.

111213141516171819

Статистика відвідувань

Користувачі
2
Статті
169
Перегляди статей
429577