ДСЗН Миколаївської ОДА

Optimized FB Like Box

В останні серпневі дні Україна вшановує пам’ять загиблих учасників АТО. Саме цього дня, 29 серпня 2014 року, Збройні Сили України, добровольчі батальйони і підрозділи правоохоронних органів, які брали участь у військових діях на Сході країни, зазнали найбільших втрат. Російські окупанти, які карколомно вторглися на територію України, всупереч досягнутим домовленостям з важкого озброєння розстріляли українських військових. Майже 400 захисників територіальної цілісності і незалежності держави тоді загинули, близько 500 отримали поранення і ще 158 вважаються зниклими безвісти…

З метою вшанування пам’яті загиблих у зоні АТО земляків поблизу меморіалу «Струни пам’яті» у другій половині дня 29 серпня відбулись пам’ятні заходи. Молебень відслужив Митрополит Миколаївський і Богоявленський Володимир. Згодом учасники мітингу поклали квіти до меморіалу «Струни пам’яті».
Вшанувати пам’ять полеглих біля меморіалу «Струни пам'яті» у центрі міста зібралися городяни, представники влади та духовенства, військовослужбовці, молодь.
На честь співвітчизників, які віддали життя за незалежність та свободу нашої держави, біля меморіалу «Струни пам’яті» пролунав військовий салют. Учасники заходу вшанували їх пам’ять хвилиною мовчання.
Відкриваючи другу частину акції пам’яті у Миколаєві, Олексій Савченко акцентував увагу на тому, що Миколаївщина – єдина область, де черга на отримання квартир для інвалідів АТО закрита повністю.
Почесною відзнакою голови Миколаївською облдержадміністрації «Святий Миколай Чудотворець» ІІІ ступеня було урочисто нагороджено прапорщика Івана Миколайовича Кирилова, військовослужбовця військової частини А2062.
Керівник області також вручив сертифікати на відкриття власної справи учасникам АТО, які пройшли відповідне навчання та стали переможцями конкурсу. Це 50 тисяч гривень, які обласна влада надає бійцям для ведення бізнесу. Крім того, досягнуто домовленості з податковою інспекцією щодо автоматичної реєстрації підприємництва для переможців конкурсу.
Миколаївський міський голова Олександр Сєнкевич побажав подальших успіхів всім, хто отримав хороший стимул для розвитку своєї справи.

111213140102030405060708

Статистика відвідувань

Користувачі
2
Статті
169
Перегляди статей
419067