ДСЗН Миколаївської ОДА

Optimized FB Like Box

14 серпня на базі Миколаївського Центру розвитку місцевого самоврядування відбувся семінар на тему «Фінансування освіти, культури, безпеки та соціального захисту в ОТГ». В семінарі взяли участь директор департаменту соціального захисту населення Миколаївської обласної державної адміністрації Оксана Єльчієва, в.о. директора Миколаївського Центра розвитку місцевого самоврядування Ганна Іпатенко, експерт з місцевих фінансів Юлія Кірвас та представники департаменту освіти і науки Миколаївської облдержадміністрації, управління культури, національностей та релігій Миколаївської облдержадміністрації.

Під час своєї презентації директор департаменту соціального захисту населення Миколаївської обласної державної адміністрації Оксана Єльчієва розповіла про основні кроки, які необхідно здійснити для створення належної організації соціального захисту в об’єднаних територіальних громадах.
По закінченню свого виступу Оксана Русланівна наголосила, що «наша мета – допомогти створити в кожній об’єднаній територіальній громаді ефективну і прозору систему оперативного і безперешкодного реагування та задоволення потреб людей у сфері соціального захисту. Кожна людина в громаді має отримувати повний спектр соціальних послуг, яких вона потребує».
В кінці семінару відбулося обговорення проблемних питань, на які учасники отримали обґрунтовані відповіді.

11

12

13

14

15

Статистика відвідувань

Користувачі
2
Статті
169
Перегляди статей
429570