ДСЗН Миколаївської ОДА

Optimized FB Like Box

14 серпня  в Миколаївській обласній комунальній комплексній дитячо-спортивній школі відбулося урочисте відкриття VІ обласної спартакіади «Сила духу» серед інвалідів праці. У відкритті спартакіади взяли участь директор департаменту соціального захисту населення Миколаївської обласної державної адміністрації Єльчієва О.Р., начальник управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України в Миколаївській області Сапожнікова М.О., директор Миколаївського міського центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Бондаренко С.М., заступник голови Миколаївської обласної ради професійних спілок Онищенко Л.М., в.о. начальника управління молоді та спорту Миколаївської обласної державної адміністрації Гінкул В.М., представник Миколаївського обласного відділення фонду соціального захисту інвалідів.

Спартакіада організована за ініціативи Фонду соціального страхування України в Миколаївській області з метою підтримки потерпілих внаслідок нещасних випадків на виробництві та професійних захворювань, у тому числі інвалідів внаслідок трудового каліцтва, цілеспрямованості у подоланні особистих фізичних меж, їх реабілітації засобами фізичної культури і спорту для подальшої адаптації у суспільстві, залучення органів виконавчої влади та місцевого самоврядування, громадськості до проблем потерпілих на виробництві.
У змаганні з армспорту, бомбаскету, гирьового спорту, дартсу, настільного тенісу, шахів взяли участь 70 осіб - потерпілих внаслідок нещасних випадків на виробництві та професійних захворювань, у тому числі інвалідів внаслідок трудового каліцтва.
Учасники змагань нагороджуються грамотами, переможці – медалями та дипломами, команди – кубками та дипломами.

01

02

03

04

05

06

07

08

09

10

Статистика відвідувань

Користувачі
2
Статті
169
Перегляди статей
423686