ДСЗН Миколаївської ОДА

Optimized FB Like Box

10 серпня відбувся виїзний прийом директора департаменту соціального захисту населення Миколаївської обласної державної адміністрації Оксани Єльчієвої для жителів м.Первомайська та Первомайського району. На прийом звернулося 13 громадян з питань відшкодування коштів за пільгове перевезення минулих років; влаштування до психоневрологічного інтернату; влаштування до дитячого інтернатного закладу; щодо забезпечення пільговим автотранспортом; щодо отримання житла; щодо сприяння збільшення кількості штатних посад соціальних працівників територіального центру. На всі питання, які були підняті під час прийому, Оксана Єльчієва надала відповіді, консультації та роз’яснення відповідно до діючого законодавства.

Також директор департаменту відвідала відділення стаціонарного догляду для постійного або тимчасового проживання територіального центру, яке знаходиться в с.Катеринка та відділення паліативної допомоги територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) м. Первомайська, де поспілкувалася з підопічними, персоналом відділень, а також оглянула умови проживання підопічних.
За результатами виїзного прийому були надані відповідні доручення щодо вирішення проблемних питань, які були порушені під час прийому громадян.

01020304

Статистика відвідувань

Користувачі
2
Статті
167
Перегляди статей
399286