ДСЗН Миколаївської ОДА

Optimized FB Like Box

9 липня 2018 року в рамках роботи Мобільного консультаційного пункту соціальної роботи Миколаївського обласного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді здійснено виїзд до м. Очаків з метою проведення соціально-профілактичної роботи серед дітей та молоді у оздоровчих закладах районів області. Робота проводилась з дітьми та молоддю на базі оздоровчого комплексу санаторного типу для дітей «Очаків».

До проведення профілактичної роботи залучено спеціалістів головного територіального управління юстиції у Миколаївській області, головного управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Миколаївській області, інспектора ювенальної Превенції сектору превенції Очаківського ВП головного управління Національної поліції в Миколаївській області.
Під час проведення профілактичної роботи спеціалісти розглядали такі питання: профілактика шкідливих звичок; мотивація до здорового способу життя; правила поведінки при виникненні надзвичайних ситуацій; протидія торгівлі людьми; попередження насильства в сім’ї; небезпека кібербулінгу у соціальних мережах; захист прав дітей.
Груповою роботою під час проведення заходу охоплено 100 осіб.
За результатами роботи учні підвищили рівень знань та отримали інформацію з вищезазначених питань.

01

02

03

04

05

Статистика відвідувань

Користувачі
2
Статті
169
Перегляди статей
418861