ДСЗН Миколаївської ОДА

Optimized FB Like Box

6 липня 2018 року в святковій залі Миколаївського обласного краєзнавчого музею відбувся захід присвячений Дню родини. На заході були присутні голова облдержадміністрації Олексій Савченко, заступник голови облдержадміністрації Євген Шевченко, директор департаменту соціального захисту населення облдержадміністрації Оксана Єльчієва, Матері-героїні, багатодітні сім’ї, представники органів соціального захисту населення області. 

Під час заходу Олексій Савченко вручив посвідчення та нагрудні знаки до почесного звання України «Мати-героїня».
«Рідні люди – це подарунок долі, який потрібно цінувати. А родина –надійний притулок у великому, не завжди дружньому світі. На жаль, в даний час в сім’ях виникає багато проблем різного характеру: стосунки між дорослими членами сім’ї, планування сімейного бюджету, питання виховання і догляду за дітьми, безробіття тощо. Деякі сім’ї вирішують проблеми самостійно, інші звертаються за допомогою до відповідних органів влади. Головне завдання держави – збереження цілісності сім’ї, контроль за виконанням батьками батьківських обов’язків відносно своїх дітей, забезпечення необхідних умов для проживання та виховання дітей, оскільки значення сім’ї неоціненне.», - зазначила директор департаменту.
По закінченню заходу всім багатодітним сім’ям вручили подарунки від голови Миколаївської обласної державної адміністрації.

09

10

11

12

13

14

15

Статистика відвідувань

Користувачі
2
Статті
169
Перегляди статей
429219