ДСЗН Миколаївської ОДА

Optimized FB Like Box

4 липня 2018 року під головуванням заступника голови Миколаївської обласної державної адміністрації Євгена Шевченко відбулось засідання конкурсної комісії з питань надання одноразової допомоги для відкриття власної справи учасникам антитерористичної операції, в якому взяли участь директор департаменту соціального захисту населення Миколаївської обласної державної адміністрації Оксана Єльчієва та начальник управління праці та зайнятості департаменту соціального захисту населення Миколаївської обласної державної адміністрації Світлана Орещак.

До уваги комісії було представлено 23 практичні ініціативи, серед них організація металообробного цеху, столярне виробництво, центр родинного відпочинку, міні-птахоферма, виробництво брендової косметичної продукції, відкриття суши-бару та інші. Кожен проект розглядався окремо, автори детально презентували власні напрями підприємницької діяльності та відповіли на запитання членів комісії. Євген Шевченко відмітив високу якість представлених практичних ініціатив та їх різноманіття.
Наразі триває обговорення та оцінювання проектів учасників конкурсу. Оцінюватимуть актуальність проекту, його інноваційний потенціал, чи створюватимуться нові робочі місця та як вплине реалізація проекту на вирішення проблем громади.

01

02

03

04

05

06

Статистика відвідувань

Користувачі
2
Статті
167
Перегляди статей
399682